Praktikant til marketing og kommunikation

Trives du med en alsidig hverdag, hvor dine arbejdsopgaver er både varierende og udfordrende? Har du flair for at skrive fængende tekster og interesse for at arbejde med social media content på tværs af forskellige platforme?

Er du udadvendt og kreativ – og kan du genkende elementer fra din uddannelse i ovenstående beskrivelse? Så kan vores virksomhed helt sikkert være noget for dig!

Jobbet
Som vores nye praktikant, skal du være med til at skabe rammerne for vores digitale tilstedeværelse, være kreativ og gerne komme med nye inputs og ideer. Du vil stå i spidsen for at udvikle og styrke vores virksomheds position på markedet gennem relevante markedsføringsaktiviteter. Ligeledes vil du som praktikant hos os styre webshoppens daglige drift og vedligeholdelse – herunder opdatering og optimering af produktbeskrivelser, ordrebehandling, udvikling af tekster og kundeservice.

Som en del af din praktik hos os, vil du stå i vores butik (Vero Moda Tarup Center) 1-2 dage om ugen, hvor du vil få kendskab med de produkter vi sælger på webshoppen. Dette er relevant for at kunne udvikle fornuftige og udførte produktbeskrivelser, som matcher vores produkters egenskaber.

Primære arbejdsopgaver 
- Udvikling af social media content på tværs af vores platforme (Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn og Youtube)
- Styring af den daglige drift på vores webshop
- Besvarelse af henvendelser på vores mail og sociale medier
- Producere relevante produktbeskrivelser
- Producere fængende tekster
- Butiksdrift og salgsassistentopgaver (Vero Moda i Tarup Center)
 
Din profil
Du er kreativ og interesserer dig for den digitale verden. Du er en teamplayer, som også har mod på at arbejde selvstændigt med diverse opgaver – selvfølgelig med mulighed for sparring. Du er ambitiøs og ser muligheder frem for begrænsninger.

Hvad vi kan tilbyde
En spændende stilling hvor du har mulighed for at udvikle dig både fagligt såvel som personligt. Fuldt ansvar fra dag et med indflydelse på diverse opgaver og din arbejdsdag. Vi er en virksomhed med ambitioner og udfordrende opgaver. En arbejdsplads hvor initiativ og inputs er særdeles værdsat – hvor ideer hurtigt omsættes til virkelighed.

Kan du identificere dig selv med ovenstående og ønsker du at blive en del af vores team? Så vil det glæde os at høre fra dig! Ansøgning sendes til os via. mail: info@twelveroots.dk